Over ons

Over ons

Zorgaanbod

In het Gezondheidshoes staan veel praktijken en disciplines voor u klaar. Dit geeft een zeer uitgebreid zorgaanbod. In principe kunt u voor ieder gezondheidsprobleem, dat geen specialistische ziekenhuiszorg vraagt, bij ons terecht. Door de bundeling van de krachten is de kwaliteit van de zorg hoog.

 

Naast een zeer compleet aanbod van de individuele praktijken en organisaties, bestaat de meerwaarde van het Gezondheidshoes voor een belangrijk deel uit zorg die gezamenlijk wordt aangeboden. Daarbij kan ook worden gedacht aan gezamenlijke consulten van zorgverleners, bijvoorbeeld van huisarts en fysiotherapeut samen.

 

Goed bereikbare praktijken met volop gratis parkeerplekken voor de deur; zonder drempels; van harte welkom!

 


Cliënten

Dat cliënten een centrale rol spelen bij het Gezondheidshoes blijkt uit het feit dat zij al in een heel vroeg stadium bij het opzetten van het Gezondheidshoes zijn betrokken. Dat dit gebeurt ruim voordat de zorgverleners in één gebouw zitten, is heel bijzonder in Nederland.

 

Het project cliëntenparticipatie is een samenwerking tussen het Gezondheidshoes, cliënten en bewoners en de patiëntenorganisaties Zorgbelang Overijssel en de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie (NPCF).

 

Er is gestart met een uitgebreide analyse van de zorgbehoefte in de wijken in de buurt van war het Gezondheidshoes komt. Vervolgens heeft er een enquête plaatsgevonden onder wijkbewoners en cliënten wat de wensen en behoeften zijn voor een gezondheidscentrum. Sinds begin 2011 is er een groep cliënten en bewoners die actief meedenkt en praat over het Gezondheidshoes. Bijvoorbeeld over de zorg, het gebouw, de service en de communicatie. Wilt u ook meedenken? Vul dan het contactformulier in.