Alle zorg op een plek

Zorgverleners

Binnen het Gezondheidshoes werken de zorgverleners nauw samen om gezamenlijk zo goed mogelijke zorg te bieden. Tegelijkertijd blijven de deelnemende praktijken en organisaties zelfstandig. Dat betekent dat u uw eigen vertrouwde zorgveleners behoudt.

 

Onderstaand kunt u de praktijk aanklikken van de zorg waar u naar op zoek bent.

 

Apotheken

Service Apotheek Baurichter

Wij staan met veel plezier voor u klaar en helpen u graag verder. U kunt bij ons terecht voor vragen en advies over uw medicijngebruik.

Lees meer

Huisartsen

Huisartsenpraktijk Co-med Hogeland

Onze praktijk is gevestigd aan JJ van Deinselaan 34-G. Het is een wijkgerichte praktijk voor de wijken rondom Hogeland in Enschede. De praktijk is geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur.

www.comedhogeland.nl

Lees meer

Praktijk Richters en van Huizen

In onze praktijk werkt de huisarts nauw samen met praktijkondersteuners voor chronische zorg (suikerziekte, longziekte, hart- en vaatziekten), ouderenzorg en geestelijke gezondheidszorg.

Lees meer

Ergotherapeuten

Ergotherapiepraktijk Twente

Wij helpen mensen die in hun dagelijkse leven allerlei praktische problemen ondervinden op het gebied van:
wonen en werken tot vrije tijd.

Lees meer

Fysiotherapeuten

FysioTwente

FysioTwente is een jonge, groeiende praktijk voor fysiotherapie in Enschede die uitstekende zorg biedt aan al haar patiŽnten / cliŽnten. Met een groep enthousiaste fysiotherapeuten willen wij een zo prettig mogelijk bezoek aan de fysiotherapeut garanderen.

Lees meer

Bloedafname

Unilabs/MEDLON/SHO onderzoek

Om gezond te zijn en te blijven, is soms onderzoek nodig. We bieden diverse diensten op het gebied van diagnostiek bij u in de buurt. Zo krijgt u snel meer inzicht in uw gezondheid.

Lees meer

Logopedisten

Twentsch Logopediecentrum

Het Twentsch Logopediecentrum biedt advies, onderzoek, behandeling en begeleiding bij alle problemen in de communicatie. Wij bieden hulp bij stem, spraak, taal, gehoor, lees & spelling en eet & drinkproblemen.

Lees meer

Podotherapeuten

Podotherapie Wender

Bij de podotherapeuten van Voetencentrum Wender bent u aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. We bieden specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters. Behandelingen kunnen bestaan uit podotherapeutische steunzolen, taping of een schoenadvies, waarmee de pijn verholpen of verminderd wordt.

Lees meer

Tandartsen

Tandartspraktijk Hogelandsingel


In onze tandartspraktijk hebben wij veel aandacht voor de individuele patiŽnt. Afhankelijk van de bevindingen van de tandarts ťn uw eigen wensen, stellen we een behandelplan op.

Lees meer

Buurtzorg

Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden, zorg levert aan huis. Het gaat hierbij om verpleging en persoonlijke verzorging.

Lees meer

Oogzorg

Oogzorgcentrum Twente (OZCT)

Bij Oogzorgcentrum Twente (OZCT) kunt u terecht met uw oogheelkundige klachten. Wij werken met klinisch geschoolde optometristen en 1 orthoptist. Een optometrist onderzoekt de gezondheid van de ogen op eventuele oogafwijkingen en oogziektes. Een orthoptist onderzoekt de samenwerking van de ogen en richt zich met name op kinderen. Onze orthoptist is alleen werkzaam op onze locatie Hengelo. Onze optometristen zijn werkzaam op de locaties Enschede, Hengelo en Denekamp. De zorg die wij leveren wordt vergoed en valt binnen de huisartsenzorg wat betekent dat het consult niet van het eigen risico af gaat. Om deze zorg te leveren hebben wij wel een verwijzing van uw huisarts nodig. Zonder verwijzing bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Lees meer