Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Vul dan het contactformulier in.

 

 

Over de praktijk

Wat zijn de contactgegevens van het Gezondheidshoes?

JJ van Deinselaan 34 A t/m H
7541 PE
Enschede

info@gezondheidshoes.nl

Wanneer is het Gezondheidshoes geopend?

Iedere zorgverlener binnen het Gezondheidshoes hanteert eigen openingstijden. Voor exacte openingstijden per zorgverlener verwijzen wij u graag naar de website van desbetreffende zorgverlener. Bekijk het zorgverleneroverzicht en klik op de zorgvelener die u zoekt.

Waar kan ik parkeren (ook als minders valide)?

U kunt voor de deur gratis parkeren, er zijn voldoende mindervalide plekken. Ook is het Gezondheidshoes gesitueerd op de bagane grond, dus er zijn geen trappen, drempels of liften!

Is het mogelijk om mee te denken of praten over het Gezondheidshoes?

Sinds begin 2011 is er een groep cliënten en bewoners die actief meedenkt en praat over het Gezondheidshoes. Bijvoorbeeld over de zorg, het gebouw, de service en de communicatie. Wilt u ook meedenken? Vul dan het contactformulier in.

 


Over het zorgaanbod

Als ik voor bepaalde zorg bij een zorgverlener van het Gezondheidshoes ben, ben ik dan verplicht ook voor andere zorg naar zorgverleners van het Gezondheidshoes te gaan?

U staat volkomen vrij in de keuze van uw zorgverlener, of dat nu binnen of buiten het Gezondheidshoes is. In een aantal gevallen biedt het wel voordelen als de verschillende zorgverleners zich allen binnen het Gezondheidshoes bevinden. Zorgverleners kunnen dan bijvoorbeeld makkelijker even overleggen om de zorg zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen en het is natuurlijk handig als u van de huisarts komt dat de medicijnen een paar deuren verder klaar staan.

Is het Gezondheidshoes onderdeel van een zorgverzekeraar?

Nee, de deelnemende praktijken en organisaties blijven volledig zelfstandig. Om de samenwerking te organiseren zijn de praktijken en organisaties lid van de Vereniging Zorgverleners Gezondheidshoes. Meer weten? Bekijk onze visie.

Welke zorgverleners zijn er in de praktijk aanwezig?

Binnen het Gezondheidshoes werken diverse zorgverleners nauw samen om gezamenlijk zo goed mogelijke zorg te bieden. U kunt hier een totaaloverzicht zien van alle zorgverleners.