Snel naar

 

Zoeken

 

Nieuwsbrief

  • patiŽntvriendelijke benadering
  • compleet zorgaanbod
  • ťťn locatie

Zorgaanbod

 

Naast een zeer compleet aanbod van de individuele praktijken en organisaties, bestaat de meerwaarde van het Gezondheidshoes voor een belangrijk deel uit zorg die gezamenlijk wordt aangeboden.

 

In het Gezondheidshoes staan veel praktijken en disciplines voor u klaar. Dit geeft een zeer uitgebreid zorgaanbod. In principe kunt u voor ieder gezondheidsprobleem, dat geen specialistische ziekenhuiszorg vraagt, bij ons terecht. Door de bundeling van de krachten zal de kwaliteit van de zorg nog verder toenemen. Op dit moment wordt gewerkt aan programma's voor ouderenzorg, psychosociale zorg, jeugdgezondheidszorg, reïntegratie en welzijn. Daarnaast worden de programma's voor Diabetes, Ademhalingsproblemen (COPD) en Hartproblemen verder uitgewerkt. Bij de ontwikkeling van de zorg gaan we uit van de behoeften die er zijn bij de cliënten.

Daarbij kan ook worden gedacht aan gezamenlijke consulten van zorgverleners, bijvoorbeeld van huisarts en fysiotherapeut samen.

 

Ook op het gebied van diagnostiek zal het centrum veel gaan bieden. Er zal bijvoorbeeld de mogelijkheid zijn voor het maken van echo's. Voordeel is dat in veel gevallen sneller duidelijk is wat er aan de hand is. Daarmee kan de patiënt eerder worden gerustgesteld of kunnen klachten eerder en beter worden behandeld.